OVER EPPI.NL 


Eppi is ontstaan uit Coco en Co en Style Your Party

Coco en Co
In 2004 ben ik onder de naam Studio Coco en
Co
 begonnen met het maken van grafische creaties. Toen ik startte maakte ik voornamelijk persoonlijke geboorte- en trouwkaarten. Er was vraag naar een unieke aankondiging of uitnodiging op maat. 

Tot eind 2023 heb ik met veel plezier kaarten gemaakt voor allerlei gelegenheden. De laatste jaren ook veel rouwdrukwerk. Omdat ik zowel de opmaak als de productie deed, was dit altijd zeer intensief.
Nu ga ik me meer op andere activiteiten richten. Ik blijf nog steeds actief als grafisch ontwerper, maar het familiedrukwerk laat ik achter me.


Style Your Party
Een aantal jaren geleden heb ik de webshop Style Your Party (inclusief Style Your Wedding) overgenomen. Maar ik was niet tevreden over de "look en feel" en het aanbod van de site. De techniek van de webshop liet ook te wensen over. Daarbij had ik had zelf ook zoveel ideeën dat ik besloot om alles samen te voegen. Er is toen een nieuwe webshop gekomen, maar wel nog gebaseerd op de bestaande artikelen. 

Het aanbod van Style Your Party bestaat uit de mooiste artikelen van toonaangevende merken in feestartikelen.


Eppi.nl
De afgelopen jaren heb ik dus allerlei opdrachten en werkzaamheden door elkaar gedaan. Tevens is er heel veel veranderd in de markt. Het wordt dus tijd om mijn visie, mijn missie, mijn doel, mijn aanbod te herzien. 
De kern van deze activiteiten wordt de webshop.

Eppi.nl combineert persoonlijk drukwerk met mooie decoratie en accessoires voor iedere speciale gelegenheid. Eppi maakt dus ieder bijzonder moment net iets specialer. 

Carolien Slenders
januari 2024


Eppi is de naam van mijn eerste hondje. Klein maar met veel ambitie!